Μπάσκετ Α1

Θέλει όλους τους τίτλους με τον Παναθηναϊκό ο Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δηλώνει  πως θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους από την πρώτη του κιόλας σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους από φέτος. Πρέπει να προσπαθούμε στο μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το έχουμε στο μυαλό μας, το σκεφτόμαστε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Να μην αφήνουμε ούτε μια μπάλα να πηγαίνει χαμένη. Σίγουρα, όμως, αυτός θα είναι ο στόχος μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και τις δυνατότητές μας για να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Θα δούμε. Εγώ βρίσκομαι λίγο καιρό δίπλα στην ομάδα λόγω των υποχρεώσεων μου με την Εθνική ομάδα της Σερβίας στο Eurobasket. Παρ' όλα αυτά ξέρω πολύ καλά ότι οι συνεργάτες μου, ο Μίλαν, ο Σάνι και ο Νίκος έκαναν πολύ καλή δουλειά όλο αυτό το διάστημα. Βέβαια έλειπαν αρκετοί παίκτες και μέσα στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Να βρούμε την καλύτερη δυνατή χημεία ώστε να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό».

Για τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό που έρχονται σύντομα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα: «Στο μυαλό μου δεν υπάρχει καν το ενδεχόμενο της ήττας σε κανένα από τα δύο ματς. Το μόνο που θέλω είναι οι νίκες και τίποτε άλλο. Και θα δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε».

Για την σύγκριση με τον Ομπράντοβιτς: «Θεωρώ ότι είναι λάθος να συγκρίνεις κάποιον με κάποιον άλλον. Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ζέλικο. Είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών και έγραψε τη δική του ιστορία στον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και δεν θα ήθελα να μπω σε σύγκριση με κάποιον. Εγώ είμαι εκείνος που θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές επιτυχίες».

Για τους δικούς του παίκτες που πήρε στον Παναθηναϊκό: «Επιλέξαμε τους Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Πάβλοβιτς διότι πιστεύουμε πολύ σε αυτούς. Θέλουμε και περιμένουμε να παίξουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να βοηθήσουν και εκείνοι με τη σειρά τους για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τον Διαμαντίδη: «Απολαμβάνει το μπάσκετ και θα το απολαύσουμε και εμείς μαζί του τη φετινή σεζόν. Βέβαια θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να το απολαύσει ακόμα περισσότερο ώστε να αναθεωρήσει το επόμενο καλοκαίρι την αρχική του απόφαση! Αυτό είναι το μήνυμά μου! "Διαμαντίδη, μη φύγεις"! Θα είναι και αυτός ένας από τους στόχους! Να τον μεταπείσουμε! Θα δούμε όμως τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι».

Για την Σερβία στο Eurobasket: «Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γιατί δεν κατακτήσαμε την πρώτη θέση. Όμως και πάλι εκτιμώ ότι η 4η θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα στο Eurobasket. Μπορεί να μην κατακτήσαμε μετάλλιο, αλλά θεωρώ επιτυχία ότι βρεθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στο δυσκολότερο τουρνουά όλων των εποχών. Και δεν πήγαμε στον τελικό για μια κατοχή. Το σίγουρο είναι ότι η Σερβία θα συνεχίσει να διεκδικεί μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις που θα παίρνει μέρος».

Σχόλια