Μπάσκετ Α1

To γλέντησαν οι πρωταθλητές

Ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο μία εκπληκτική σεζόν και όπως ήταν φυσικό, το γλέντησε με την ψυχή του. Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό, έδωσε σύσσωμος ραντεβού στο νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, «Άσπρο Πιάτο» όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Το γλέντι ήταν υπέροχο, άπαντες διασκέδασαν με τη ψυχή τους την κούπα και πανηγύρισαν για το επίτευγμά τους, τραγουδώντας, χορεύοντας και πετώντας άφθονα λουλούδια.

Το ραντεβού, είχε δοθεί για τη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα. Πρώτος έκανε την εμφάνισή του ο Βαγγέλης Μάντζαρης και λίγο πριν τις 2:00 τον ακολούθησαν οι Παπαπέτρου και Καββαδάς. Μέχρι τις 2:30, άπαντες είχαν πάρει θέση στα πρώτα τραπέζια. Οι ξένοι και ο Κώστας Σλούκας με τις συνοδούς τους και το κέφι είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Η είσοδος των αδελφών Αγγελόπουλων, του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Βασίλη Σπανούλη ανέβασε σε μεγάλο βαθμό τα ντεσιμπέλ. Το αποκορύφωμα όμως, έλαβε χώρα στις 2:45, όταν στο μαγαζί μπήκε ο Γιώργος Πρίντεζης παρέα με την κούπα.

Στα μεγάφωνα έπαιξε ο ύμνος του Ολυμπιακού και όλα τα μέλη της ομάδας αλλά και οι παρευρισκόμενοι οπαδοί τραγούδησαν με τη ψυχή τους. Παρέα τους και ένας παλιός γνώριμος, ο άσος των Ατλάντα Χοκς, Πέρο Άντιτς, που διασκέδαζε με τους πρώην συμπαίκτες του, σα να είναι μέλος της ομάδας. Ο λουλοδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε, τα πειράγματα επίσης και όλοι τους ήταν στον… έβδομο ουρανό. Το τρόπαιο άλλαζε συνεχώς χέρια και… τραπέζια, οι φωτογραφίες διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, είχε φροντίσει και για τα πούρα του θριάμβου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ευδιάθετος και πρόσχαρος, ανέβασε στα ύψη το κέφι, καλώντας πολλούς από τους παίκτες για να τραγουδήσουν και να χορέψουν, ενώ το πρόγραμμα διεκόπη αρκετές φορές από τα συνθήματα των οπαδών της ομάδας. Λίγο μετά τις 04:00, οι παίκτες, αποχώρησαν ευτυχισμένοι για να συνεχίσουν στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, ευχόμενοι να ζήσουν ανάλογες στιγμές και του χρόνου…

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια