Μπάσκετ Α1

Επικοινώνησε με τον Σπανούλη ο Γιαννακόπουλος

Ένα σημαντικό  βήμα ώστε να εκτονωθεί οριστικά η ένταση που δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από τις on camera δηλώσεις του στη NOVA έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε προσωπικά με τον Βασίλη Σπανούλη, με τους δύο άνδρες να συζητούν για το θέμα που προέκυψε έπειτα από τον αγώνα του ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα με γραπτή δήλωση που έκανε πριν από λίγη ώρα, ο κ. Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως «όσα συνέβησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο. Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για «μεμονωμένες στιγμές» που δεν πρέπει να αποπροσανατολίζουν τους φιλάθλους».

Αναλυτικά η δήλωση Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

Σχόλια