default-image

Ψάχνουν προπονητή στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Ψάχνουν προπονητή στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τη στιγμή που ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέλαβε προσωρινά τα ηνία της ομάδας, η διοίκηση της ΚΑΕ αναζητεί τη λύση για την επόμενη μέρα και δεν θα αργήσει να ανακοινώσει το διάδοχο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα πρόκειται για κάποιον προπονητή που θα υπολογίζεται για να «χτίσει» την ομάδα και της επόμενης σεζόν, αλλά για κάποιον κόουτς που θα αναλάβει την αποστολή να την οδηγήσει στα play offs.

Ονόματα ακούστηκαν πολλά… Ήδη έχει διαψευστεί αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει βάση σε αυτό του Κώστα Μέξα (του ΚΑΟΔ) που επίσης κυκλοφόρησε. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (βοηθός στη Ζαλγκίρις στην παρούσα φάση) είναι πάντα στα υπόψη του «τριφυλλιού», αλλά αν κληθεί να αναλάβει, αυτό θα γίνει το καλοκαίρι κι όχι τώρα. Η σκέψη για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη υπάρχει πάντα, ωστόσο θα πρέπει όπως πέρσι να πλαισιωθεί με έναν πεπειραμένο προπονητή, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν με τον Δημήτρη Πρίφτη (που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΚΑΕ, αλλά έχει συμβόλαιο με τον Άρη).

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι ο εκλεκτός να είναι ένας άνθρωπος που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και θα μπορεί να εμπνεύσει τους φιλάθλους, αλλά και τον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή, καθώς ο διάδοχος του Ιβάνοβιτς θα πρέπει να πάρει αποφάσεις και για το ρόστερ της ομάδας. Τη στιγμή που αναμένεται η απόφαση της ποινής για τον Τζέιμς Γκιστ και θεωρείται δύσκολο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ να προλάβει τα play offs, ήδη αναζητείται στην αγορά αντικαταστάτης του, ενώ είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει και άλλη μια προσθήκη ξένου, είτε περιφερειακού, είτε σέντερ. Λύσεις υπάρχουν αρκετές στην αγορά και οι «πράσινοι» κοιτάζουν παντού. Τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου αρκετές ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και οι παίκτες τους είναι διαθέσιμοι. Πάντως μεταγραφή πριν την πρόσληψη προπονητή δεν πρόκειται να γίνει.

Καταγγέλλουν Σπανούλη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Βασίλη Σπανούλη στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για αντιαθλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος. Οι «πράσινοι» θεωρούν τον αρχηγό του Ολυμπιακού ηθικό αυτουργό όσων συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο μετά τον τρόπο που πανηγύρισε και θα επιδιώξουν την τιμωρία του.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News