default-image

Σήμερα παίζουν οι "αιώνιοι"

Μπάσκετ
Σήμερα παίζουν οι "αιώνιοι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγώνες για την Α1 ανδρών έχουν σήμερα οι «αιώνιοι», καθώς οι υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα είχαν οδηγήσει σε αναβολή τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Πανιώνιος & Άρης - Παναθηναϊκός.

Τα συγκεκριμένα ματς θα διεξαχθούν σήμερα, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν την ευκαιρία για μία καλή… προπόνηση (19:00/ΟΤΕ SPORT3) απέναντι στον Πανιώνιο και τους "πράσινους" να δοκιμάζονται στη Θεσσαλονίκη (20:45/Novasports 2) κόντρα στον Άρη.

Αμφότεροι οι… μεγάλοι του πρωταθλήματος δεν θέλουν να έχουν βαθμολογικές απώλειες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι (2/5, 19:00) το οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στη Basket League. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Πρίντεζης αναμένεται να πάρει ανάσες, ενώ από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με τον Σλότερ, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται ακόμα οι Γκιστ - Λαουάλ. Όσον αφορά στον Άρη, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, με τον Τόρεϊ Τόμας να είναι έτοιμος για το ματς κόντρα στο "τριφύλλι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News