default-image

Σκουρτόπουλος: «Να πετύχουμε το μάξιμουμ των νικών»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Να πετύχουμε το μάξιμουμ των νικών»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, το Ρέθυμνο Aegean υποδέχεται αύριο στις 5μ.μ. στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» τον Πανελευσινιακό για την 20ή αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Θανάσης Σκουρτόπουλος με δηλώσεις του επεσήμανε την σημαντικότητα του αυριανού παιχνιδιού αλλά και το ότι πρέπει να πάρει το μάξιμουμ των νικών για ένα καλύτερο πλασάρισμα. «Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία με 7 παιχνίδια εξίσου σημαντικά. Πρέπει να πετύχουμε το μάξιμουμ των νικών ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας και ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι με την Ελευσίνα. Να κάνουμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει να πάμε καλύτερα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», επισήμανε ο έμπειρος προπονητής.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Πανελευσινιακό λέγοντας: «Η ομάδα που έχουμε απέναντι μας έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με τον α' γύρο. Ακόμα και πρόσφατα πρόσθεσε ακόμα ένα παίκτη αλλά εμείς θα κοιτάξουμε αυτή τη φορά τον εαυτό μας και πως θα μπορέσουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να είμαστε πολύ πιεστικοί στην άμυνα. Να βρούμε μπάλες, ώστε να τρέξουμε και να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο έλεγχος των ριμπάουντ αλλά και του μακρινού σουτ του Πανελευσινιακού, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει πολύ με το τρίποντο και μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, λέγοντας: «Έχουμε κάνει μία καλή χρονιά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα, να δίνει αυτή τη «ζεστασιά» που μας κάνει να νιώθουμε πολύ πιο άνετα μέσα στο «σπίτι» μας και μπορούμε να παίξουμε και εμείς καλύτερα. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε όπως κάθε φορά, όσο μπορούμε περισσότερο, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News