default-image

Πρώτο ματς για ΑΓΟΡ χωρίς Κουφό στον πάγκο

Μπάσκετ
Πρώτο ματς για ΑΓΟΡ χωρίς Κουφό στον πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο παιχνίδι του χωρίς το Στέργιο Κουφό στον πάγκο του θα δώσει αύριο (15.00) κόντρα στον ΚΑΟΔ, το Ρέθυμνο.

Αγώνα με συναισθηματικές ιδιαιτερότητες τον χαρακτήρισε ο Θανάσης Γιαπλές, ο οποίος θα επωμιστεί την ευθύνη του κοουτσαρίσματος μαζί με το Σταύρο Μυκονιάτη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έχει και συναισθηματικές ιδιαιτερότητες εκτός τις αγωνιστικές. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρώτη φορά δεν θα είναι μαζί μας ο κόουτς. Πιστεύω ότι όλοι, εμείς, οι παίκτες, η διοίκηση συναισθανόμαστε την ευθύνη, αλλά και ο κόσμος που θέλουμε να μας βοηθήσει για ακόμα μία φορά και γενικότερα ο καθένας πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να καλύψει μέρος που του αναλογεί από την απουσία του κόουτς και να πάνε όλα καλά». Είπε ακόμα…

Για τον ΚΑΟΔ: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Μέχρι τώρα έχει δείξει ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια με τελευταίο παράδειγμα τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό».

Για τον τρόπο αντιμετώπισής του από το Ρέθυμνο: «Ο ΚΑΟΔ είναι ομάδα που είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ και πολύ καλή στο γρήγορο παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να σταματήσουμε αυτά τα δύο πράγματα. Όσον αφορά στην επίθεσή μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που έχουμε, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, δηλαδή γρήγορο και εντυπωσιακό μπάσκετ κι ελπίζουμε αυτό να συνδυαστεί με ένα επιτυχές αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News