default-image

Πεδουλάκης: "Σημαντικό να πάρουμε τη νίκη"

Μπάσκετ
Πεδουλάκης: "Σημαντικό να πάρουμε τη νίκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (28/12, 22:00) τη Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα του Τοp-16 και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει το "τριφύλλι", ο στόχος παραμένει ίδιος.

"Η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι στην έδρα μας εναντίον της Ζαλγκίρις Κάουνας, μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι έχει μεγάλη ποιότητα, αθλητικά προσόντα κα πολλή ενέργεια, ειδικά στην άμυνα. Από την άλλη, έχουμε δύο νέα πρόσωπα, τον Καπόνο και τον Γκιστ και δουλέψαμε με αυτούς τις τελευταίες μέρες. Επίσης είχαμε κάποιους τραυματισμούς.

Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε αν ο Διαμαντίδης θα είναι 100% έτοιμος και έχουμε ακόμη και τον τραυματισμό του Σχορτσανίτη. Παρόλα αυτά ο στόχος δεν αλλάζει. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το πρώτο ματς", δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ενώ ο Στέφαν Λάσμε πρόσθεσε:

"Πρέπει να παίξουμε όσο περισσότερο δυνατά μπορούμε. Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε δευτερόλεπτο για να πάρουμε το θετικό  αποτέλεσμα απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πιθανόν να χρειαστεί να δουλέψουμε περισσότερο απ΄ ό,τι κάναμε ως τώρα, γιατί βρισκόμαστε στο Top-16. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δώσουμε τον τόνο για την συνέχεια της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα.  

Δεν  θα είναι εύκολο, η Ζαλγκίρις πήγε πολύ καλά στην κανονική περίοδο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να επιτύχουμε τον στόχο μας στο πρώτο παιχνίδι του Τοp-16. Χρειάζεται να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News