default-image

Με Καπόνο ο ΠΑΟ κόντρα στον Πανιώνιο

Μπάσκετ
Με Καπόνο ο ΠΑΟ κόντρα στον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον  Τζέισον Καπόνο στη σύνθεση του ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (19:00) για το Κύπελλο Ελλάδος  

Ο Αμειρκάνος «killer» δηλώθηκε στο ρόστερ του «τριφυλλιού» στην Α1, αντί του Ντέργουιν Κίτσεν ο οποίος θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Καπόνο από την ημέρα που ξεκίνησε προπονήσεις με το «τριφύλλι» έδειξε με το «καλημέρα» το πλούσιο μπασκετικό του ταλέντο και έτσι ο «Άρτζι» δεν άργησε να τον εντάξει στα πλάνα του.

Μάλιστα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει να έχει πανέτοιμο τον δεινό σουτέρ για τα παιχνίδια της φάσης του Top-16 της Ευρωλίγκας και τα ματς με Πανιώνιο και ΚΑΟΔ (για το Κύπελλο Ελλάδας) μοιάζουν ως το καλύτερο «ζέσταμα».

Αντίθετα με τον Καπόνο, εκτός παιχνιδιού θα είναι οι τραυματίες Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο πρώτος και σήμερα έκανε θεραπεία για την ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης που έχει υποστεί, ενώ ο δεύτερος έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είναι στο ψάξιμο και για έναν ακόμα παίκτη που αγωνίζεται στην θέση «5», λόγω του τραυματισμού του «Σόφο». Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Οι «πράσινοι» τσεκάρουν την αγορά και αν υπάρξει κάτι αξιόλογο τότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν και από την πορεία της αποθεραπείας του «Σόφο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News