default-image

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα στη Ζαλγκίρις

Μπάσκετ
Σοβαρά οικονομικά προβλήματα στη Ζαλγκίρις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δύσκολη οικονομικά θέση φαίνεται να βρίσκεται η ομάδα της Ζαλγκίρις με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Ρομανόφ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με επιστολή που απέστειλε σε εφημερίδα της Λιθουανίας.

Αγωνιστικά βέβαια, η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις έως τώρα. Μάλιστα πήρε ως πρώτη από τον τρίτο όμιλο την πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Ωστόσο το μέλλον της είναι αβέβαιο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Ρομανόφ οι χορηγοί δεν έχουν βοηθήσει όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα οι παίκτες να είναι απλήρωτοι.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών Λιθουανίας, ζήτησε από τους φιλάθλους -μέσω επιστολής- να συνδράμουν στη σωτηρία του συλλόγου με το συμβολικό ποσό των 29 ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί η χρεωκοπία, την οποία αντιμετώπισε και το 2009 όταν ανέλαβε ο ίδιος.

«Αρκετοί ήταν αυτοί που μιλούσαν για την αγάπη που είχαν για τη Ζαλγκίρις, ωστόσο κανείς δεν βοήθησε ουσιαστικά. Ως εκ τούτου, κάθε φίλος της ομάδας θα μπορούσε να βοηθήσει, δίνοντας το ποσό των 29 ευρώ. Ειδάλλως, θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε παίκτες και να απομακρυνθούμε από τις υψηλές θέσεις που βρισκόμαστε», τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του Ρομανόφ, η οποία δημοσιεύτηκε ακριβώς 10 μέρες πριν από την πρεμιέρα στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News