default-image

Πεδουλάκης: "Να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο"

Μπάσκετ
Πεδουλάκης: "Να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ αύριο Τετάρτη (19/12/2012, 19:00) με το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ επισημαίνοντας ότι ο Πανιώνιος "είναι μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό έχει επιθετικό ταλέντο, όπως όλες οι ομάδες όμως έχει και αδυναμίες", και πρόσθεσε:

"Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, να κοιτάμε κάθε λεπτό μέσα στο γήπεδο πως θα γινόμαστε καλύτεροι και πως θα αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη χημεία. Ο μεταξύ μας αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό έτσι κι αλλιώς".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος επισήμανε: "Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα και το αποδεικνύει και το γεγονός ότι έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Παίζει πολύ καλά και είναι πολύ αποτελεσματική ως ομάδα επιθετικά, οπότε η δική μας άμυνα είναι που θα παίξει τον πρώτο ρόλο στην αναμέτρηση.

Επίσης, θα πρέπει να διατηρήσουμε και το ρυθμό που έχουμε στους τελευταίους αγώνες, γιατί βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι τα πιο σημαντικά στοιχεία θα είναι αυτά τα δύο: Άμυνα και ρυθμός. Και σίγουρα ο αγώνας αυτός δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνον του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς και οι δύο είναι αρκετά διαφορετικές, με τον Πανιώνιο να έχει αλλάξει και προπονητή".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News