default-image

Στέργιος Κουφός: Πιο χαρούμενοι τις γιορτές

Μπάσκετ
Στέργιος Κουφός: Πιο χαρούμενοι τις γιορτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ψυχραιμία των παικτών του, αλλά και στην προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του, στάθηκε ο  Στέργιος Κουφός μετά τη  νίκη επί του Ικάρου .

«Εκτιμάω ότι το συγκεκριμένο ματς για πολλούς λόγους είχε ιδιαιτερότητα, γιατί προερχόμασταν από δύο συνεχείς ήττες και ακολουθεί η διακοπή της Α1. Είχαμε ένα πλάνο, το οποίο ακολουθήσαμε 100% στα τελευταία 12 λεπτά. Πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός στην άμυνα και να βάλεις μεγάλα σουτ. Ο Ντούβνιακ έχασε ένα σουτ με τον ΠΑΟΚ, αλλά έβαλε δύο καθοριστικά τρίποντα απόψε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Κρητικών και συμπλήρωσε:

«Είναι μεγάλη νίκη, γιατί έχω μεγάλο σεβασμό και στον Ίκαρο και στον κόουτς Πρίφτη, μόνο που νίκησαν τον Παναθηναϊκό σημαίνει πάρα πολλά.  Πάμε πιο χαρούμενοι στις γιορτές, εύχομαι καλή συνέχεια στον Ίκαρο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Ο Ίκαρος είναι πολύ καλή ομάδα και σημαίνει πολλά που νίκησε τον ΠΑΟ. Εμείς δεν ξέραμε πως θα μπορούσε να είναι η πορεία μας, αλλά ευτυχώς έχουμε ανταποκριθεί κι έχουμε κάνει 3 εκτός έδρας νίκες. Είμαστε καλά στην βαθμολογία. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Στο δεύτερο ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής μας στην επίθεση και με κάποια κρίσιμα σουτ πήραμε τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News