default-image

Ασταμάτητοι οι Θάντερ που έκαναν το 10 στα 10

Μπάσκετ
Ασταμάτητοι οι Θάντερ που έκαναν το 10 στα 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν το ντέρμπι της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ κόντρα στους Σακραμένο Κινγκς και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον οι πρωταθλητές Δύσης έχουν σερί δέκα νικών και απόσταση 1.5 επιτυχίας από τους δεύτερους του γεωγραφικού γκρουπ, Σαν Αντόνιο Σπερς. Απέφυγαν νέο κάζο οι Λος Άντζελες Λέικερς περνώντας από την έδρα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ οι Μπρούκλιν Νετς χρειάστηκαν τον Μπρουκ Λόπεζ και δύο παρατάσεις, για να καταβάλουν τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Από τους υπόλοιπους αγώνες ξεχώρισε η εύκολη επικράτηση των Χιούστον Ρόκετς επί των Μπόστον Σέλτικς. Αμαχητί παραδόθηκαν και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στους Ορλάντο Μάτζικ, οπότε απώλεσαν θετικό σερί πέντε παιχνιδιών. Την έκπληξη της βραδιάς πέτυχαν οι Τορόντο Ράπτορς, αφού συνέτριψαν τους Ντάλας Μάβερικς.

Ακόμα, οι Ντένβερ Νάγκετς του «βρώμικου» Κώστα Κουφού έδωσαν συνέχεια στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων των Μέμφις Γκρίζλις, οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς έχασαν δύο ακόμα παίκτες, αλλά κατέβαλαν τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς και οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν λόγω Μόντα Έλις των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τέλος, οι Ιντιάνα Πέισερς και οι Φίνιξ Σανς κέρδισαν τους Φιλαδέλφεια 76ερς και Γιούτα Τζαζ, αντίστοιχα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ιντιάνα Πέισερς-Φιλαδέλφεια 76ερς 95-85

Ορλάντο Μάτζικ-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 99-85

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Λος Άντζελες Λέικερς 96-102

Τορόντο Ράπτορς-Ντάλας Μάβερικς 95-74

Μπρούκλιν Νετς-Ντιτρόιτ Πίστονς 107-105 στη δεύτερη παράταση (100-100 α’ παρ., 90-90 κ.α.)

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μιλγουόκι Μπακς 86-90

Χιούστον Ρόκετς-Μπόστον Σέλτικς 101-89

Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Μινεσότα Τίμπεργουλφς 102-113

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Σακραμέντο Κινγκς 113-103

Φίνιξ Σανς-Γιούτα Τζαζ 99-84

Ντένβερ Νάγκετς-Μέμφις Γκρίζλις 99-94

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News