default-image

Στέργιος Κουφός: Γλυκόπικρη γεύση

Μπάσκετ
Στέργιος Κουφός: Γλυκόπικρη γεύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτερη απόδοση περίμενε ο Στέργιος Κουφός από τους παίκτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του…

"Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Από τη μια είμαι περήφανος γιατί χάσαμε λιγότερο από το μέσο όρο νικών του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη αν είχαμε ευστοχήσει σε τρία εύκολα λέι απ θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει περισσότερο το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη και τα μισά απ' αυτά ήταν αβίαστα. Το παιχνίδι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, από τη μια λόγω της ατμόσφαιρας του κόσμου αλλά από την άλλη γιατί δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και κυρίως οι αμερικανοί μας. Δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι στα πλάνα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλαμε κάτι καλό".

Κλείνοντας ο τεχνικός του ΑΓΟΡ είπε: "Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και τον Ολυμπιακό να μπορέσουν να ξαναφέρουν την Ευρωλίγκα στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα και τη χώρα να υπάρχουν τέτοιες επιτυχίες".

Από την πλευρά του ο Κλιφ Κόλιμον, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε εύκολα καλάθια. Παίζαμε όμως απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News