default-image

Κουφός: Να το διασκεδάσουμε

Μπάσκετ
Κουφός: Να το διασκεδάσουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΑΓΟΡ Στέργιος Κουφός μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι στόχος των Κρητικών είναι να το διασκεδάσουν...

"Νομίζω ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και πολύ εύκολο υπό την έννοια ότι μόνο θετικά έχουμε να πάρουμε από αυτή την αναμέτρηση και σίγουρα θα είμαστε ικανοποιημένοι αν μετά το παιχνίδι είμαστε όλοι υγιείς", δήλωσε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

"Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που θα γεμίσει το γήπεδό μας και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη του Ρεθύμνου. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας γιατί πραγματικά φιλοξενούμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Αντικειμενικός σκοπός για εμάς είναι η διασκέδαση και το κατά πόσο μπορούμε να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος και σίγουρα δεν είναι προτεραιότητα αγωνιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι μια ευκαιρία να δούμε πως λειτουργεί η ομάδα μας σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και στην πολύ σκληρή άμυνα και γενικότερα σε διαφορετικό επίπεδο από το δικό μας. Εύχομαι και ευελπιστώ να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μέτρο που μας αναλογεί όλα τα άλλα νομίζω θα είναι μια μεγάλη γιορτή.

Μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε το παιχνίδι μας που είναι εντυπωσιακό για να χαρεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος. Αγωνιστικά νομίζω, πιο πολύ στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι παρά αυτό με τον Ολυμπιακό".

Ο Απόλλων Τσόχλας δήλωσε: "Την Κυριακή θα φιλοξενήσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας και Ευρώπης, και από αυτό καταλαβαίνουμε ποια ομάδα θα έχουμε απέναντί μας. Σίγουρα ένα παραπάνω αυτή την χρονική στιγμή όπου ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και αυτό δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για να σκεφτούμε πολλά πράγματα.

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά σε κάποια πράγματα που θα μας χρειαστούν πολύ και στην συνέχεια. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστική ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News