default-image

Μπράμος: "Δε σκεφτόμουν, απλά σούταρα"

Μπάσκετ
Μπράμος: "Δε σκεφτόμουν, απλά σούταρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ο Μάικ Μπράμος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Καντού, αλλά όπως υποστήριξε δε σκεφτόταν τα σουτ που έκανε ενώ αποκάλυψε πως έχει διορθώσει κάποια πράγματα στην τεχνική του.

"Βρήκα τα σουτ, αλλά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Βρήκα ανοιχτά σουτ, τα έκανα με αυτοπεποίθηση και με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου πάρα πολύ. Δεν είχα καλά ποσοστά στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σημαντικό είναι η νίκη. Τίποτα άλλο. Είχαμε ανάγκη μια τέτοια μεγάλη νίκη. Το καταφέραμε και είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Στο ματς με την Καντού δε σκεφτόμουν. Έπαιρνα την μπάλα και σούταρα. Διόρθωσα κάποια πράγματα στη μηχανική του σουτ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα και απουσίες, αλλά παρόλα αυτά φτάσαμε στη νίκη και πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όπως ήταν και σημαντικό ότι νικήσαμε στην Ιταλία, σε μία έδρα στην οποία η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχασε με 24 πόντους.

Όπως για μένα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι παρά το ότι βρεθήκαμε 6 πόντους πίσω προς τη λήξη δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και νικήσαμε. Μακάρι να έχω ανάλογη συνέχεια και να μπορώ να βοηθήσω, αν και αυτό που μετράει περισσότερο είναι να συνεχίσουμε με νίκες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News