Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη κρεμώδους τροφής, οι αρμόδιοι να δουν τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα»

Μπάσκετ
Παναθηναϊκός: «Καταδικάζουμε τη ρίψη κρεμώδους τροφής, οι αρμόδιοι να δουν τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανακοινώσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται και την επόμενη της διεξαγωγής του 2ου τελικού της Basket League, στον οποίο νικητές αναδείχτηκαν οι «πράσινοι», ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Μετά τη «βροχή» ανακοινώσεων εκατέρωθεν χθες τη νύχτα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ειρωνικό ύφος, τόνισε πως «καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου».

Οι «πράσινοι» καλούν εν συνεχεία τους αρμόδιους φορείς «να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «H KAE Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, καθώς και όλους όσοι απάντησαν στις ύβρεις του προπονητή του πειραιώτικου σωματείου.

Θα περιμέναμε να είχε πράξει το ίδιο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, μολότοφ και πετρών κατά των αθλητών και προπονητών μας.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν επιτέλους με την υβριστική και προκλητική συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα την οποία επιδεικνύει σε κάθε αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News