Με κόπο και ιδρώτα έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Μπάσκετ
Με κόπο και ιδρώτα έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ολυμπιακός έκανε απόψε το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό αλλά το 73-70 δείχνει πόσο δυσκολεύτηκε αν και ήταν το μεγάλο φαβορί...

Οι Πειραιώτες δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, ήταν όμως κυνικοί στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο, κυρίως όμως στο φινάλε όταν ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά με έναν (65-66) για να πάρουν το αποτέλεσμα. Ο Σάσα Βεζένκοβ (16 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο) ήταν ασταμάτητος, ο Τόμας Γουόκαπ κι ο Μουστάφα Φαλ τον ακολούθησαν, ο Κώστας Σλούκας κι ο Μιχάλης Λούντζης -που έχει ντυθεί "Αϊζέια Κάναν" εδώ και καιρό- το ίδιο.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, ήταν προβλέψιμος, αργός και αναποτελεσματικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο μέρος. Ηττήθηκε από έναν ανώτερο αντίπαλο, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με την μαχητικότητά του και λίγο έλειψε να κλέψει και το ματς, με τον Πάρις Λι και τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι οι κορυφαίοι του στην έναρξη μίας σειράς που θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ για το Game 2 το βράδυ της Πέμπτης (8/6 στις 21:15).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News