Στη μάχη της ανόδου οι Γυναίκες βόλεϊ του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Στη μάχη της ανόδου οι Γυναίκες βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει το τουρνουά στο κλειστό του ΒΑΚ κόντρα στην Ένωση Ιλίου...

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΒΑΚ

Στη μάχη της ανόδου οι Γυναίκες βόλεϊ του ΟΦΗ

Με στόχο την διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 κατηγορία, ρίχνεται στη μάχη του τουρνουά η ομάδα Γυναικών βόλεϊ του ΟΦΗ. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στο κλειστό του ΒΑΚ και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ καλούν τον κόσμο της ομάδας, να σταθεί στο πλευρό των Γυναικών που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διεκδικούν την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

«Στα μπαράζ ανόδου που ξεκινούν την Τετάρτη (10/5), στο "παλατάκι" μας, το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, δεν πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα! Τα κορίτσια μας, που κατέκτησαν και φέτος το πρωτάθλημα στην Κρήτη, χρειάζονται τη στήριξη μας! To πρώτο παιχνίδι είναι την Τετάρτη 10/5, 7.30μμ με την πολύ δυνατή ομάδα της Ένωσης Ιλίου. Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με την Ίριδα Άργους (Πέμπτη 11/5, 7.30μμ), το Σάββατο 13/5 , 5:00 μμ με το Νηρέα και την Κυριακή 14/5, 5:00 μμ με τον Φοίβο Μελισσίων.Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το ΤΑΑ ΟΦΗ καλωσορίζουν στην πόλη μας, όλες τις ομάδες και είμαστε βέβαιοι ότι το κρητικό κοινό θα απολαύσει μια γιορτή του γυναικείου βόλεϊ», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά: ΣΗΜΕΡΑ: 17:00 Νηρέας- Φοίβος, 19:30 ΟΦΗ- Ένωση Ιλίου. ΑΥΡΙΟ: 17:00 Ένωση Ιλίου- Νηρέας, 19:30 Ίρις Άργους- ΟΦΗ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:00 Νηρέας- Ίρις Άργους, 19:30 Φοίβος-Ένωση Ιλίου. ΣΑΒΒΑΤΟ: 17: 00 ΟΦΗ- Νηρέας, 19:30 Ίρις Άργους- Φοίβος. ΚΥΡΙΑΚΗ: 17:00 Φοίβος- ΟΦΗ, Ένωση Ιλίου- Ίρις Άργους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News