Τα εύσημα του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για την επιτυχία του Fianl-4 Παίδων- Κορασίδων

Μπάσκετ
Τα εύσημα του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για την επιτυχία του Fianl-4 Παίδων- Κορασίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια στις ομάδες αλλά και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των διοργανώσεων…

Τα εύσημα στις πρωταθλήτριες ομάδες του ΟΑΧανίων και του Ηράκλειο ΟΑΑ για την κατάκτηση των τίτλων σε επίπεδο Κορασίδων και Παίδων, απευθύνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης με ανακοίνωση του. Παράλληλα συγχαίρει και τις υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν για την διεξαγωγή των επιτυχημένων διοργανώσεων.

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τις Πρωταθλήτριες ομάδες στις κατηγορίες Κορασίδων Ο.Α. Χανίων και Παίδων Ηράκλειο Ο.Α.Α. και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στα Final Four των δύο κατηγοριών για την αξιόλογη και με ήθος προσπάθεια που έκαναν, καθώς επίσης και σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στα Πρωταθλήματα των δυο κατηγοριών. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., που εργάστηκαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας και με μεγάλη επιτυχία ταυτόχρονα τις διοργανώσεις των Final Four Κορασίδων και Παίδων, καθώς επίσης και σε όλο το φίλαθλο μπασκετικό κόσμο της Κρήτης που γέμισε ασφυκτικά τα δυο κλειστά γυμναστήρια, δημιουργώντας έτσι μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.

Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης που συμμετείχαν στην διοργάνωση και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, αποδεικνύοντας την συνεχή εξέλιξη και ποιότητα των μελών των δυο Συνδέσμων.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.»

Συγχαρητήρια στην ΟΔΚΕ

Επίσης ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ συγχαίρει την ΟΔΚΕ για την διεξαγωγή της Γ.Σ. που έγινε στη Λάρισα.

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος για την άρτια διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την 5η Μαΐου 2023 στην Λάρισα.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά το μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης κο Πετράκη Κωνσταντίνο για την προαγωγή του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ο οποίος ξεκίνησε από το Σύνδεσμό μας και ευελπιστούμε με την ολοκλήρωση των σπουδών του να γυρίσει σε εμάς.

Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κ. Δ.Θεσσαλίας για την άριστη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ο.Δ.Κ.Ε. αλλά και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων του Προστάζ 2023, το διήμερο 5-6 Μαΐου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News