Αν υπάρχει... κρητική ψυχή και στο μπάσκετ ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ο ορισμός της!

Μπάσκετ
Αν υπάρχει... κρητική ψυχή και στο μπάσκετ ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ο ορισμός της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 37 του χρόνια, μετά από σεζόν που αντιμετώπισε κι ένα πρόβλημα υγείας, ο Δημήτρης Μαυροειδής πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ...

Ο Κρητικός της ΑΕΚ που δεν αφήνει χρόνο να μην περάσει κάποιες μέρες στο χωριό καταγωγής του, τις ιστορικές και ηρωικές Βρύσες Μεραμπέλλου-Λασιθίου,  δεν θα είναι πλέον αρχηγός αλλά γενικός αρχηγός στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα Ελλάδος (και μάλιστα στο Ηράκλειο) και 1 Ευρωπαϊκό (στην επέτειο 50 χρόνων του '68)!

"Με παίρνουν τηλέφωνο, κλαίνε και κλαίω κι εγώ", σχολίασε ο ίδιος! Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που... θαρρείς πως γεννήθηκε χαμογελαστός! Που έμαθε να ξεπερνάει κάθε πρόβλημα (δεν πέρασε και λίγα) και να βγαίνει πιο δυνατός! Που αν υπάρχει αυτό που λέμε...κρητική ψυχή και στο μπάσκετ, είναι ο ορισμός! 

Υ.Γ. Αρχηγέ, Μητσάρα, πατριωτάκι, σε ευχαριστώ για τη φανέλα της φωτογραφίας παρακάτω (για τη στέψη στο Champions League) που μου χάρισες τον Μάη του '18 στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ! Όπως σου είπα και τότε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News