Η Αναγέννηση έγινε ένα με το «Δικαίωμα στη Ζωή»

Μπάσκετ
Η Αναγέννηση έγινε ένα με το «Δικαίωμα στη Ζωή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κέντρο φροντίδας στον Θραψανό η απονομή των μεταλλίων των Πρωαταθλητών της Γ΄μπάσκετ...

Τη χαρά της μαζί με τα παιδιά από το «Δικαίωμα της ζωής» θέλησε να μοιραστεί η Αναγέννηση. Η πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής παρέλαβε τα χρυσά μετάλλια της κι αποφάσισε η απονομή, να γίνει στον χώρο του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή», καθώς η χαρά όταν μοιράζεται γίνεται διπλή.

Την ομάδα καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σωματείου Ζαχαρίας Κυριακάκης, το προσωπικό της μονάδας αλλά και τα παιδιά που έδειξαν ιδιαίτερη χαρά για την συγκεκριμένη επίσκεψη.

Όσον αφορά την παράδοση των χρυσών μεταλλίων, αυτή την έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Νικόλαος Συριγωνάκης, μαζί με τα παιδιά του σωματείου που γεμάτα τα παρέδωσαν σε Δ.Σ. προπονητές και παίκτες που σύσσωμοι βρέθηκαν στο κέντρο φροντίδας στο Θραψανό.

Με ενθουσιασμό τα παιδιά αποδέχθηκαν και τα δώρα της ομάδας του Αρκαλοχωρίου που τους παρέδωσε και τη φανέλα των πρωταθλητών, με τις υπογραφές παικτών και προπονητών. Επίσης η ομάδα χάρισε σε κάθε παιδί το δικό του πράσινο μπλουζάκι με το σήμα της Αναγέννησης, το οποίο και φόρεσαν και βέβαια έγιναν ένα με το σύνολο των πρωταθλητών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News