Στον τελικό της Α2 μπάσκετ με αμαξίδιο το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Μπάσκετ
Στον τελικό της Α2 μπάσκετ με αμαξίδιο το ΑΣΚΑ Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στον Ηρόδικο για την άνοδο στην Α1...

Πραγματοποιώντας για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή παρουσία η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο νίκησε το Σάββατο και τον Πανσερραϊκό με 74-22, στο κλειστό της Αλικαρνασσού και προκρίθηκε στον τελικό της Α2 μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον Ηρόδικο που νίκησε στην Κομοτηνή τον Ήφαιστο με 78-25.

Ο νικητής θα στεφθεί πρωταθλητής της Α2 και θα κερδίσει την απευθείας άνοδό του στην Α1 ενώ ο ηττημένος θα παίξει αγώνα μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την ομάδα της ΑΕΚ. «Στο τελευταίο εντός έδρας της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας σε κάθε αγώνα και η παρουσία του ήταν καθοριστική για όλους εμάς. Ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες που οι ίδιοι δημιουργήσαμε», τονίζουν σε ανακοίνωση τους από τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο.

Τα δεκάλεπτα: 22-2, 48-4, 58-14, 74-22.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Κυριακούδη): Χατζηδάκης 2, Χουρδάκης, Καφούσης, Μαράκης, Παπαδάκης 14, Σταματάκης 20, Στυλιανακάκης 16, Τζωρμπατζάκης 2, Ψαράκης 20.

Πανσερραϊκός (Καριοφυλάκη) : Γκουτζουρέλας 4, Γκόγκας 2, Βαφειάδης 2, Δαμασκός 2, Γεργος 6, Κατσούρας, Γκέρης 6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News