Αήττητο το ΑΣΚΑ Ηράκλειο, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό

Μπάσκετ
Αήττητο το ΑΣΚΑ Ηράκλειο, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε νοκ άουτ ματς το Σάββατο για την πρόκριση με στόχο την άνοδο...

Με αήττητη πορεία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στη φάση των ομίλων του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο. Ο κύκλος αυτός έκλεισε το περασμένο Σάββατο με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (77-36). Το συγκρότημα του Ηρακλείου μετά από δέκα αγωνιστικές τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής.

Πλέον ακολουθούν χιαστί αγώνες -ημιτελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας αλλά και την διεκδίκηση του εισιτηρίου για την άνοδο στην Α1 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Σε αγώνα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (17:00), στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, το ΑΣΚΑ θα υποδεχτεί την ομάδα του Πανσερραϊκού που τερμάτισε στη 2η θέση του Βορείου ομίλου. Το ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Ηρακλείου παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ηρόδικος - Ήφαιστος Πατρών!

Οι τελικοί ανόδου ήταν εξ΄ αρχής στόχος του ΑΣΚΑ που σε αυτήν, την κομβικής σημασίας αναμέτρηση, θέλει την στήριξη των φιλάθλων, που καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς έχουν βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News