Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για την τελική φάση των Νεανίδων

Μπάσκετ
Τα συγχαρητήρια του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ για την τελική φάση των Νεανίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εύσημα και στην Αναγέννηση για την άνοδο

Μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης έλαβαν μέρος στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που φιλοξενήθηκε στα «Αοράκια» και με αφορμή το γεγονός το Δ.Σ. του Συνδέσμου συνεχάρη τους εμπλεκόμενους. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Ηράκλειο 19-23 Απριλίου, αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά το Σωματείο Κρόνος Αγίου Δημητρίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τα μέλη μας Κατσαπρακάκη Χρήστο, Κώτσου Λία, Ξυλά Δημήτρη, Πετρόπουλο Γιώργο, Σκανδαλάκη Νίκο, Τσικριτσάκη Βάσω, Χατζημάρκο Δημήτρη, καθώς και τους συναδέλφους Γερό Βασίλη, Δικταπανίδη Γιώργο, Ιωάννου Γεωργία, Καψιώχα Λευτέρη, Κωνσταντινίδου Ελένη, Τζίμη Σταύρο και Τσάνταλη Ειρηνίτα, όπως και όλα τα μέλη του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. για τη συμμετοχή τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο Σωματείο Ανδρογέας ΓΑΣ για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Νεανίδων και στο Σωματείο Ηράκλειο ΟΑΑ για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων, το οποίο έλαβε χώρα τις ίδιες ημέρες στη Λάρισα.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., όσο και σε αυτό της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. που εργάστηκαν σκληρά για την άψογη διοργάνωση.

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης».

Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση

Επίσης με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ απέδωσε τα εύσημα και στο σωματείο της Αναγέννησης για την άνοδο στην Β΄μπάσκετ. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά το Σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Α.Σ., για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με τη νέα χρονιά.

Ο Σύνδεσμός μας αισθάνεται υπερήφανος για τη συμμετοχή όλων των κρητικών ομάδων στα Πρωταθλήματα των Εθνικών Κατηγοριών και εύχεται η Κρητική Καλαθοσφαίριση να εκπροσωπείται από όσο περισσότερες ομάδες είναι δυνατόν σε αυτά.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News