Μπάσκετ

Υπό το βλέμμα του Πρωθυπουργού το Πανελλήνιο Νεανίδων στα «Αοράκια»

Μίλησε με τους φιλάθλους και δεσμεύτηκε για το ΟΑΚΑ…

Στο κλειστό Γυμναστήριο στα «Δύο Αοράκια» βρέθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός με αφορμή την επίσκεψη του στην Κρήτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ Νεανίδων στην κορύφωση της, συνομίλησε με αθλήτριες, τεχνικό τιμ, παράγοντες του μπάσκετ αλλά και φιλάθλους, στην πρώτη του προεκλογική περιοδεία, μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου.


Ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε τον μικρό τελικό, αυτόν ανάμεσα στις Εσπερίδες και τον Παναθηναϊκό (51-42), όπου βρέθηκαν φίλοι των "πρασίνων" και μάλιστα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την πορεία της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού το εν λόγω θέμα απασχολεί έντονα το πράσινο στρατόπεδο, και μένει ανοιχτό εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους φιλάθλους ότι οι υπογραφές θα πέσουν πριν τις εκλογές, διευκρινίζοντας ότι όλα γίνονται όπως πρέπει, με τάξη και διαφάνεια, προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τόσο του ΟΑΚΑ, όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν στην επίσκεψη του στο Κλειστό Αλικαρνασσού, παράγοντες της Ν.Δ. αλλά και τοπικοί φορείς της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια