Μπάσκετ: Έβδομη θέση για το Ηράκλειο στο Πανελλήνιο Εφήβων

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Έβδομη θέση για το Ηράκλειο στο Πανελλήνιο Εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο επικράτησε με 68-57 του Ζαφειράκη Νάουσας στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας κατακτώντας την έβδομη θέση στην τελική κατάταξη του 50ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων.

Η ομάδα της Νάουσας προηγήθηκε με 11-4 (4:39 πριν το τέλος της περιόδου με καλάθι του Δημήτρη Μπιλιούρη), με το Ηράκλειο να κάνει το δικό του σερί και να βρίσκεται μπροστά με 15-13 με τους παίκτες του Ζαφειράκη να δείχνουν επηρεασμένοι και από τον τραυματισμό του Καφετζή στα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι δύο ομάδες εναλλασσόταν στο σκορ, μέχρι το 36ο λεπτό, όταν η Κρητική ομάδα προηγήθηκε με 58-51 (με βολή του Κατσούρρι). Το Ηράκλειο πήρε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (68-57 με τρίποντο του Μακράκη, 1:32 πριν το τέλος) «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη και την έβδομη θέση.

Μετά το τέλος της αναμέτρηση το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας (ΕΟΚ) Λάμπρος Τάκης απένειμε τα αναμνηστικά συμμετοχής στις δύο ομάδες.

Ζαφειράκης Νάουσας (Μυλωνάς, Τούφας): Τσανέ, Κολτσιάκης 2, Β. Πουρλίδας 16 (3), Δ. Σμέρνος 4, Β. Σμέρνος, Τσίλης, Πουρλίδας Δ. 2, Παπαπέσιος 2, Δημάκας 20, Μπιλιούρης Δ. 11 (1), Α. Μπιλιούρης, Καφετζής.

Ηράκλειο (Μακράκης): Σπινθουράκης 2, Τζώρτζης 3 (1), Κανατάκης 8 (1), Μαρτίνα 8, Γενιτσαρίδης 14 (2), Σαραντουλάκης, Μακράκης 3 (1), Σαβουλίδης 4, Κουγιουμτζής 5, Μηλαθιανάκης 2, Κατσούρρι 19 (1).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News