Ξεκινάει στα "Αοράκια" η τελική φάση των Νεανίδων

Μπάσκετ
Ξεκινάει στα "Αοράκια" η τελική φάση των Νεανίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανδρογέας στις 20:00 αντιμετωπίζει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου...

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της τελικής φάσης του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια», με την συμμετοχή οκτώ ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ανδρογέας. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκρότημα του Μάνου Σηφομιχελάκη κατέκτησε αρχικά το πρώτο του πρωτάθλημα Νεανίδων στην ιστορία του Συλλόγου, σε επίπεδο Κρήτης. Προχώρησε στην κατάκτηση το πρωταθλήματος Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βορείου Αιγαίου στο γήπεδο του Μετς στην Αθήνα ενώ τώρα ήρθε η ώρα για την ιστορική πρώτη συμμετοχή στην τελική φάση!

Πρόκειται για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, στη συγκεκριμένη κατηγορία και τα κορίτσια του Ανδρογέα είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες, χρήσιμες για το μέλλον.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση των ομίλων δεν ευνόησε τις Νεανίδες της ομάδας του Ηρακλείου αφού έπεσαν στον ίδιο όμιλο με δύο από τους τρεις διεκδικητές του χρυσού μεταλλίου, τον Παναθηναϊκό και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ.

Πρώτος αντίπαλος του Ανδρογέα είναι απόψε το βράδυ (20:00) ο Κρόνος, αύριο (20:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Παρασκευή (14:00) τον Παναθηναϊκό. Το Σαββατοκύριακο θα κορυφωθεί η μάχη του τίτλου. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 14.00 Παναθλητικός–Ολυμπιάδα Αλεξ., 16.00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου, 18.00 Προμηθέας- Εσπερίδες Καλ., 20.00 Ανδρογέας – Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News