Το πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket

Μπάσκετ
Το πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα με το Μαυροβούνιο στις 15 Ιουνίου …

Η Εθνική Γυναικών θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες την προετοιμασία της για το EuroBasket 2023 που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και την Σλοβενία (15-25/6),, με την FIBA να γνωστοποιεί σήμερα (13/4) το αναλυτικό πρόγραμα της φάσης των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε κληρωθεί στο Group A, παρέα με την Ισπανία, την Λετονία και το Μαυροβούνιο. Το Μαυροβούνιο μάλιστα θα είναι και η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής στην φάση των ομίλων:

15/6 12.15 Μαυροβούνιο-Ελλάδα

16/6 18.15 Ελλάδα-Λετονία

17/6 Ρεπό

18/6 20.45 Ισπανία-Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι το Group A, που βρίσκεται η Ελλάδα, όπως και το Group B (Βέλγιο, Ιταλία, Τσεχία, Ισραήλ) θα φιλοξενηθούν στο Τελ Αβίβ, ενώ Group C (Σλοβενία, Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία) και Group D (Τουρκία, Σερβία, Σλοβακία, Ουγγαρία) στην Λιουμπλιάνα.

Η φάση των ομίλων θα ξεκινήσει στις 15 και θα ολοκληρωθεί στις 18 Ιουνίου, με τις πρώτες να προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά. Οι δεύτερες και τρίτες κάθε ομίλου θα παλέψουν για τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια (οι ομάδες του Group A διασταυρώνονται με αυτές του Group B και αυτές του Group C με αυτές του Group D), με την τελική φάση να διεξάφεται στην Λιουμπλιάνα.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News