Παιχνίδια καθοριστικής σημασίας σήμερα για ΟΦΗ και Αναγέννηση

Μπάσκετ
Παιχνίδια καθοριστικής σημασίας σήμερα για ΟΦΗ και Αναγέννηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη δύναμη της έδρας τους θέλουν μόνο νίκη...

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον ΟΦΗ και την Αναγέννηση που δίνουν μάχη στην έδρα τους για την επίτευξη των στόχων τους αφού από τα σημερινά αποτελέσματα θα κριθεί για την μεν ομάδα του Βασίλη Ράλλη η παραμονή της στην Β΄ Εθνική του μπάσκετ για την δε του Μύρωνα Παπαδάκη, η συνέχιση της διεκδίκησης του εισιτήριου ανόδου από την Γ΄ μπάσκετ.

Ο ΟΦΗ λοιπόν υποδέχεται στις 17:00 στο κλειστό του ΒΑΚ τον Δούκα, στον τελικό- παραμονής αφού η μεταξύ τους σειρά στα play out της κατηγορίας είναι στο 2-2 και όποια ομάδα νικήσει θα ανανεώσει την παρουσία της στην κατηγορία ενώ η ηττημένη θα υποβιβαστεί στην Γ΄Εθνική. Στην ομάδα του Ηρακλείου, υπολογίζουν στην στήριξη του κόσμου, καθώς επιθυμούν να γίνει η κινητήριος δύναμη που θα δώσει ώθηση στους παίκτες για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Στον ΟΦΗ έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα του περασμένου Σαββάτου στο κλειστό του Αγίου Θωμά και έχουν επικεντρωθεί στη σημερινή αναμέτρηση, γνωρίζοντας την κρισιμότητα της καθώς η παραμονή περνάει από την έδρα του… Υπενθυμίζουμε ότι ήδη η ΕΦΑΟΖ κέρδισε το άλλο εισιτήριο παραμονής (3-1), στέλνοντας στην παρακάτω κατηγορία την Ένωση Ιλίου.

Ύψιστης σημασίας είναι και για την Αναγέννηση το σημερινό (17:00) παιχνίδι στο Αρκαλοχώρι, αφού η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, καλείται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και με τη δυναμική του κόσμου, που αναμένεται να κατακλύσει το κλειστό, θέλει να πετύχει το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα την στείλει στην επόμενη φάση. Εκεί περιμένει ήδη η Ηλιούπολη, με την οποία, η νικήτρια ομάδα του σημερινού αγώνα θα αναμετρηθεί στη σειρά των τελικών για το εισιτήριο ανόδου. Η ηττημένη απλά μένει με την πικρία και ανανεώνει την παρουσία της στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News