Αντίστροφη μέτρηση στον ΟΦΗ για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Δούκα

Μπάσκετ
Αντίστροφη μέτρηση στον ΟΦΗ για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Δούκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην «μάχη» των play out ρίχνεται η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που αύριο στις 5 το απόγευμα υποδέχεται τον Δούκα στο κλειστό του ΒΑΚ στον αγώνα της χρονιάς.

Ο Ερασιτέχνης κάνει κάλεσμα στους φίλους των «ασπρόμαυρους», αλλά και σε όλους τους φαν του μπάσκετ, να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλεί τον κόσμο της ομάδας, τα μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και όλο το μπασκετικό κοινό της πόλης, στον αγώνα της χρονιάς, που δίνει την Τετάρτη (5/4, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με αντίπαλο τον Δούκα, για τα πλέι-άουτ της Β' Εθνικής μπάσκετ. Όλοι στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον μπασκετικό ΟΦΗ, να κάνει το μεγάλο βήμα, παραμονής στην κατηγορία».

ΟΦΗ και Δούκας παίζουν μια θέση στην κατηγορία στα play out, με την ομάδα που θα συμπληρώσει τις τρείς νίκες, να εξασφαλίζει την σωτηρία της.

Αυτή τη στιγμή είναι 1-1 στις νίκες οι δύο ομάδες, από τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου και θα δώσουν σίγουρα δυο παιχνίδια μέσα-έξω και αν χρειαστεί και ένα ακόμη.

Στην κανονική περίοδο, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Δούκα εκτός έδρας, αλλά έχασε στο κλειστό του ΒΑΚ!

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη, θέλει να κάνει την Τετάρτη, στο ΒΑΚ το 2-1 και να ανέβει στην Αθήνα, για τη νίκη που θα της δώσει την σωτηρία.

Aν χρειαστεί να γίνει και τρίτο παιχνίδι, τότε αυτό θα γίνει ξανά στο γήπεδο του ΟΦΗ, καθώς έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Βασίλης Ράλλης τόνισε σχετικά στη δήλωση του: «Είναι τελικοί. Πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται για να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτό που θέλω, είναι ένα γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα παίζει μια κατηγορία. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του ΟΦΗ. Την Τετάρτη, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σειράς για το ποιος θα πάρει το πλεονέκτημα. Εύχομαι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να σώσουμε την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News