default-image

Για την πρωτιά στον όμιλο η ΑΕΚ υποδέχεται την Μάλαγα

Μπάσκετ
Για την πρωτιά στον όμιλο η ΑΕΚ υποδέχεται την Μάλαγα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα προημιτελικά του Basketball Champions League…

Την ισπανική Μάλαγα υποδέχεται σήμερα (21/3, 19:30) στα Άνω Λιόσια, η ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων στο Basketball Champions League.

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα προημιτελικά, με τον νικητή του ζευγαριού να κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου τους και κατ' επέκταση το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα από την Ανδαλουσία και στάθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. «Γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης, κόντρα στη Μάλαγα. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, η οποία μετά την επικράτησή της, επί των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, στο Copa del Rey, συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Είναι μία αθλητική ομάδα, με μεγάλο βάθος στο ρόστερ, και θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα. Περιμένουμε για άλλη μία φορά τον κόσμο μας, να μας στηρίξει, και είμαι σίγουρος ότι είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι. Θα τα δώσουμε όλα...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής της Ένωσης δεν υπολογίζει στην παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, την ίδια στιγμή που ο Κένι Ουίλιαμς κάνει αγώνα δρόμου. Ο Αμερικανός άσος εξακολουθεί να πονάει, έπειτα από την θλάση που υπέστη κόντρα στην Γαλατασαράι, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στην σημερινή αναμέτρηση. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση, άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του έως και την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση περιμένουν και την παρουσία του κόσμου στο κλειστό των Λιοσίων. Η προπώληση για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα συνεχίζεται και οι πρώτοι υπολογισμοί κάνουν λόγο για πάνω από 4.000 φίλους της ΑΕΚ στις εξέδρες για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News