Eπανεξελέγη στον ΕΣΑΚΕ ο Γαλατσόπουλος

Μπάσκετ
Eπανεξελέγη στον ΕΣΑΚΕ ο Γαλατσόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δύο ακόμη χρόνια στον προεδρικό θώκο της Ένωσης….

Για άλλα δύο χρόνια θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ ο Ευάγγελος Γαλατσόπουλος. Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας αρχής, με τις ομάδες της Basket League να ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Γαλατσόπουλου, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2017.

Για την ακρίβεια τον κ. Γαλατσόπουλο ψήφισαν οκτώ ομάδες, τον κ. Πανταζόπουλο στήριξαν τέσσερις ομάδες, ενώ μία ψήφο πήρε ο κ. Πρέλεβιτς.

Οι πρόεδροι του ΕΣΑΚΕ

Θεόδωρος Καρατζάς (1992-2001)

Μανώλης Παπακαλιάτης (2001-02)

Βασίλης Οικονομίδης (2002-12)

Γιώργος Χαλβατζάκης (2012-16)

Μιχάλης Μελής (2016-17)

Ευάγγελος Γαλατσόπουλος (2017 έως σήμερα)

Χαρούμενος για την τέταρτη θητεία του ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έστειλε μήνυμα ώστε το πρωτάθλημα της Basket League να κάνει κι άλλα βήματα προς τα εμπρός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

"Ευχαριστώ θερμά τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τέταρτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Η επανεκλογή μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη ώστε να ανταποκριθώ στην επιθυμία όλων μας, όσων υπηρετούμε το αγαπημένο μας άθλημα και των φιλάθλων, για περαιτέρω αναβάθμιση και πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News