Μπάσκετ ΑΕΚ: Τιμή στη μνήμη του Παπαιωάννου, τιμή στην ΕΜΑΚ και ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Τουρκίας...

Μπάσκετ
Μπάσκετ ΑΕΚ: Τιμή στη μνήμη του Παπαιωάννου, τιμή στην ΕΜΑΚ και ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Τουρκίας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μπασκετική ΑΕΚ τίμησε χθες στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τη μνήμη του μεγάλου Μίμη Παπαιωάννου αλλά και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Για τον αείμνηστο κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή κρατήθηκε ένα λεπτό σιγής, ακούστηκε ο ύμνος της ΑΕΚ που τραγούδησε ο ίδιος καθώς επίσης οι οπαδοί της ΑΕΚ που γέμισαν το κλειστό (πάνω από 6.000) φώναζαν το όνομά του και είχαν πολλά πανό με τη μορφή του...

Επίσης, ο Managing Director της χορηγού της μπασκετικής ΑΕΚ , Θάνος Μαρίνος, απένειμε στην ΕΜΑΚ τιμητική πλακέτα για τη δράση της στους σεισμούς της Τουρκίας, την οποία παρέλαβε ο Διοικητής της ΕΜΑΚ, κ. Χρήστος Σημιακάκης, ενώ η Υπεύθυνη των Χορηγιών και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Λυδία Λιασκόβσκα απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ερυθρό Σταυρό, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

Tέλος, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BC, κ. Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Managing Director της χορηγού της κ. Θάνο Μαρίνο, παρέδωσαν στον General Manager της Γαλατά Turgay Zeytingöz, την επιταγή των 100.000€ για το Containing Project των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News