Τα εύσημα του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ με αφορμή το final-8 του Κυπέλλου

Μπάσκετ
Τα εύσημα του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ με αφορμή το final-8 του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την εμπιστοσύνη της ΕΟΚ στην ΕΚΑΣΚ

Την ικανοποίηση τους εκφράζουν στο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης για την εμπιστοσύνη της ΕΟΚ στην Ένωση της Κρήτης μετά και την ανάθεση του Final-8 του Κυπέλλου. Στον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ αποδίδουν τα εύσημα τόσο στην Ομοσπονδία όσο και στην ΕΚΑΣΚ για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Κυπέλλου ενώ συγχαίρουν και τους διαιτητές που έλαβαν μέρος.

“Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και τον Πρόεδρο της, αναθέτοντας τους την διοργάνωση του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., όσο και σε αυτό της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., που εργάστηκαν σκληρά για την άρτια και υψηλού επιπέδου διοργάνωση καθώς επίσης και σε όσους από το δικό τους μετερίζι συνέβαλαν ώστε να έρθει αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα. Αποδείχθηκε ότι η Κρητική φιλοξενία μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε αυτός ο θεσμός να γίνει μια πραγματική γιορτή, κόσμημα για την Ελληνική Καλαθοσφαίριση και αυτό αποτυπώθηκε στις κερκίδες του γηπέδου κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους Δώδεκα Διαιτητές κ.κ. Θεονά Γ., Κάρδαρη Α., Κατραχούρα Γ., Κορομηλά Η., Μαλαμά Ι., Παπαπέτρου Π., Πιτσίλκα Β., Πουρσανίδη Γ., Συμεωνίδη Σ., Τζιοπάνο Ν., Τσαρούχα Β. και Χριστινάκη Ε. που επιλέχθηκαν από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Κ. να διευθύνουν τους αγώνες στο Final 8, εκ των οποίων οι κ.κ. Κατραχούρας Γ., Μαλαμάς Ι. και Χριστινάκης Ε. είναι ενεργά μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., καθώς επίσης και τα μη ενεργά μέλη μας κ.κ. Μπορμπαντωνάκη Γ., Ναλετάκη Ι., Πετράκη Ν., Σκανδαλάκη Π., που ορίστηκαν κομισάριοι των αγώνων καθώς επίσης και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κρήτης που συμμετείχαν στην διοργάνωση και όλοι μαζί έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο έργο τους.

Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας που εθελοντικά βοήθησαν όπου τους ζητήθηκε και συνέβαλαν και εκείνοι από την μεριά τους να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News