Ζήτησε συγνώμη ο Παπανικολάου στον Αγραβάνη

Μπάσκετ
Ζήτησε συγνώμη ο Παπανικολάου στον Αγραβάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν θέλω να στοχοποιηθεί ο Αγραβάνης, αν έκανα λάθος, του ζητάω συγγνώμη"

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Αγραβάνη με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τόνισε πως ο ίδιος έκανε λάθος και έχει ήδη ζητήσει συγνώμη από τον φόργουορντ του τριφυλλιού.

"Να ξεκινήσω λίγο ανάποδα, να σχολιάσω τη φάση με τον Δημήτρη. Δεν θέλω να στοχοποιηθεί, έχω την εντύπωση, ξέρω ότι τον έσπρωξα. Δεν ήθελα να δημιουργήσω σκηνή και σε κάποια κατάσταση. Αν έχω κάνει λάθος ζητώ πρώτα απ' όλα συγνώμη από ίδιο, προσπάθησα να το εξηγήσω και στον ίδιο".

Τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια και άλλαξε η εικόνα σας;

"Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, μας έβαλε να σκεφτούμε για τις αποφάσεις μας, να είμαστε στατικοί. Ίσως ήμασταν επηρεασμένοι. Είπαμε να ηρεμήσουμε, έχει πολύ παιχνίδι ακόμα και από την άμυνα μας να πάρουμε το ρυθμό και να βρούμε "εύκολα σουτ.

Έχει τεράστια διαφορά η άμυνα σου να είναι σε ισορροπία και να περιμένεις τον αντίπαλο στημένο και αλλιώς να είναι σε ανισορροπία. Μπορεί να βρεις τα μις ματς και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τα εκμεταλλευτούμε.

Το ότι παίξαμε σήμερα έτσι είναι και η δουλειά μας και παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός είναι κακή ομάδα. Στα μονά παιχνίδια τα πάντα μπορούν να γίνουν. Είτε νίκη, είτε ήττα η ομάδα που χάχνει ψάχνει να βρει για το τι φταίει. Ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα δεν έχει κακή ομάδα, απλά ίσως να μην έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει το παιχνίδι όπως εμείς".

Για την εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός;

"Είναι θέμα εμπιστοσύνης στο συμπαίκτη μας. Το μεγάλο θετικό είναι πως κάθε παίκτης είναι διαφορετικός ο πρωταγωνιστής για εμάς. Έχουμε τον Βεζένκοφ που είναι η σταθερά μας, δόξα το Θεώ".

Και εσύ τα πας εξαιρετικά φέτος;

"Δουλειά μας είναι να κάνουμε ότι πρέπει για να κερδίζει η ομάδα και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενος".

Και τώρα τελικός κόντρα στο Περιστέρι;

"Ένας τελικός, ο δεύτερος στόχος μας. Θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που κερδίσαμε στο τελευταίο σουτ. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά".

Ποια στοιχεία του Σπανούλη έχει το Περιστέρι;

"Έχει το πείσμα του, την άρνηση του για να χάσει, να γυρίσει το παιχνίδι όταν δεν πηγαίνει καλά".

Τι θα του πεις πριν το ματς;

"Πριν το παιχνίδι τίποτα. Υπάρχει σεβασμός, τον έχω σαν αδερφό μου αλλά αύριο θα είναι αντίπαλος" .

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News