Τα αδέλφια Καλαϊτζάκη στην Δουκός Μποφώρ

Μπάσκετ
Τα αδέλφια Καλαϊτζάκη στην Δουκός Μποφώρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξεχνούν το "Ηράκλειο" ενώ στηρίζουν τους νέους αθλητές...

Η οικογένεια Καλαϊτζάκη δεν ξεχνάει την πόλη αλλά και την ομάδα του Ηρακλείου και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Με αφορμή τη διοργάνωση του Kυπέλλου Final-8, αυτές τις ημέρες στα Δύο Αοράκια, σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στην πόλη μας.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση ενώ αγωνίστηκαν σήμερα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό . Ως θεατής από την άλλη παρακολουθεί το Κύπελλο ο μικρότερος αδελφός τους, Αλέξανδρος που αγωνίζεται στην ομάδα της Καρδίτσας η οποία απολαμβάνει τη διακοπή της Basket League αυτές τις ημέρες.

Και τα τρία αδέλφια πάντως βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις τις Δούκος Μποφώρ, κάτι που επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία αφού τους αρέσει να συναντούν γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία συνυπήρξαν στο ξεκίνημα της μπασκετικής τους διαδρομής ενώ παράλληλα βρίσκονται κοντά στα νέα παιδιά της ομάδας του Ηρακλείου, τα οποία παρακινούν να συνεχίσουν τη δουλειά για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Άλλωστε και τα τρία αδέλφια Καλαϊτζάκη αποτελούν πρότυπα για τη νέα γενιά αθλητών.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος πάντως έχουν μπροστά τους μία πρόκληση αύριο αφού θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της διοργάνωσης. «Ειδικά στο αυριανό ματς δεν μπορείς να έχεις διαστήματα που δεν θα είσαι καλός. Έχουμε λιγότερο από 24 ώρες να ξεκουραστούμε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Ίσως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, παίζουν χρόνια μαζί. Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όλα μπορούν να γίνουν, θα δούμε αύριο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, δεν πρέπει να έχεις κενά διαστήματα όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό», είπε μετά το ματς με τον Κολοσσό ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News