Παρελθόν ο Λυκογιάννης για τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
Παρελθόν ο Λυκογιάννης για τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Περιστέρι για το Final- 8

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν είναι πλέον ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο", πληρώνοντας το μάρμαρο για την μέτρια φετινή πορεία της ομάδας, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό στον προημιτελικό του Final-8του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ από το Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Αριστείδη Λυκογιάννη. Ήταν μία σημαντική διαδρομή, που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2020, η οποία όμως έφτασε στο τέλος! Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς Λυκογιάννη για την παρουσία του στην ομάδα και όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και στην καριέρα του".

Κοντά σε Τακιανό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Φώτης Τακιανός είναι αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο 53χρονος τεχνικός παρήγαγε σπουδαίο έργο πέρσι με τη Λάρισα, την οποία οδήγησε μέχρι τους μικρούς τελικούς της Basket League.

Έκτοτε δεν εργάστηκε κάπου, με την προοπτική του ΠΑΟΚ να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για τον ίδιο αφού το timing μοιάζει ιδανικό για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News