Ρίχνονται στη μάχη του Final-8 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Ρίχνονται στη μάχη του Final-8 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "ερυθρόλευκοι" στις 15:45 με Άρη, στις 19:15 οι "πράσινοι" με Κολοσσό

Στο Ηράκλειο βρίσκονται από χθες οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με τις δύο ομάδες να ρίχνονται σήμερα στη μάχη των προημιτελικών του Κυπέλλου Μπάσκετ Final-8. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν στις 15:45 τον Άρη, ενώ στις 19:15 οι "πράσινοι" θα παίξουν με τον Κολοσσό.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ήρθε στο Ηράκλειο χωρίς προβλήματα. Κώστας Σλούκας και Τζορτζ Πάπας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τους κράτησαν στα... πιτς για αρκετές ημέρες, τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με την "ερυθρόλευκη" αποστολή να περιλαμβάνει 14 παίκτες.

«Είμαι πολύ όμορφο που και στην Ελλάδα θα διοργανωθεί Final-8, όπως γίνεται εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη. Αυτό δείχνει πως το ελληνικό μπάσκετ κάνει βήματα μπροστά και είμαι πολύ χαρούμενος που λαμβάνουμε μέρος κι εμείς! Ελπίζω και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα καθιερωθεί, γιατί το μπάσκετ είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε», είπε ο Κώστας Σλούκας, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θέλει να διατηρήσει την κούπα στον Πειραιά.

Στον Παναθηναϊκό, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση και γι' αυτό θα συμμετάσχει στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ματ Τόμας, που είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τον Προμηθέα, επίσης έλαβε μέρος σε τμήμα της προπόνησης. Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα του Άντριου Άντριους, που παραμένει ακόμη στην εξάδα των ξένων των "πρασίνων", γι' αυτό και μέχρι τις 12 το μεσημέρι σήμερα, που λήγει η προθεσμία για τη δήλωση των παικτών, θα δούμε αν θα έχει λυθεί το θέμα ή ποιοι ξένοι παίκτες θα μείνουν εκτός αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News