Ν. Νικολόπουλος: Είναι δεδομένη η καλή συνεργασία της ΕΟΚ με το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Ν. Νικολόπουλος: Είναι δεδομένη η καλή συνεργασία της ΕΟΚ με το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας μίλησε στην "Κρήτη Σήμερα"¨για την διοργάνωση του Κυπέλλου στα Αοράκια...

Για μία ακόμη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εμπιστεύεται το Ηράκλειο για τη διεξαγωγή μίας ακόμη σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης γεγονός που πιστοποιεί την άριστη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών… Στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της Κρήτη ΤV μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ κ. Νίκος Νικολόπουλος που αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του Final-8 στα Δύο Αοράκια. «Είναι δεδομένη η καλή συνεργασία γιατί βρίσκουμε άμεση ανταπόκριση από την Περιφέρεια και το Δήμο. Το Ηράκλειο δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλη πόλη. Έχει άρτιες υποδομές, έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, έχει συγκοινωνίες, υπάρχει ενδιαφέρον από την τοπική Ένωση, έχει το “know how”. Oπότε δεν υπάρχει λόγος να μην θέλουμε να γίνονται οι διοργανώσεις εδώ».

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια αναβάθμισης του θεσμού μέσω του Final-8: «Το περσινό Final-4 στο Ηράκλειο είχε απόλυτη επιτυχία οπότε ο κ. Λιόλιος είχε πει και τότες ότι ήθελε το Filan-8. Δεν το πίστεψαν πολλοί όμως έχοντας συμπαραστάτες τις ομάδες και τους φιλάθλους πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα μετά από μισό αιώνα περίπου να αλλάξουμε το θεσμό. Αυτό γίνεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης και ήταν άσχημο για την Ελλάδα να δείχνει αδυναμία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε σίγουροι ότι με την βοήθεια όλων θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Νικολόπουλος, άλλα διαθέσιμα εισιτήρια δεν υπάρχουν αφού η διαδικασία γινόταν ηλεκτρονικά και μέσω προ κράτησης. Όσα εισιτήρια έμεινα αδιάθετα θα δοθούν σε αθλητές-τριες ακαδημιών μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Νικολόπουλου στην ¨Κρήτη Σήμερα":

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News