Κληρώθηκαν οι ομάδες για το Ευρωπαϊκό Νέων του Ηρακλείου

Μπάσκετ
Κληρώθηκαν οι ομάδες για το Ευρωπαϊκό Νέων του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής στα Αοράκια...

Στο Φράιζινγκ της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/02) το μεσημέρι η κλήρωση για όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Νέων. Το "παρών" έδωσε εκεί ο ο Δήμος Ντικούδης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος εθνικών ομάδων, ο Ντίνος Σβερκούνος, γενικός διευθυντής της ΕΟΚ και η Σοφία Κλιγκοπούλου team manager της Εθνικής Γυναικών και της Εθνικής Γυναικών U20, ενώ επίσημη προσκεκλημένη της FIBA ήταν η Εβίνα Μάλτση.

Νέων Ανδρών

Η διοργάνωση που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό είναι το Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών U20, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από τις 8 έως και τις 16 Ιουλίου. Εκεί η Ελλάδα θα έχει μαζί της στον Γ' Όμιλο τις Λιθουανία, Κροατία και Πολωνία.

Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων θα αγωνιστεί στον Δ' Όμιλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, το οποίο θα λάβει χώρα στη Νις από τις 2 μέχρι τις 30 Ιουλίου μαζί με Ισπανία, Ιταλία και Δανία.

Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί στον Γ' Όμιλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β' Κατηγορίας, στη Σόφια από τις 30 Ιουνίους έως και τις 9 Ιουλίου μαζί με Ρουμανία, Λουξεμβούργο και Αυστρία.

Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων θα αγωνιστεί στον Δ' Όμιλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, το οποίο θα διεξαχθεί στα Σκόπια από τις 5 έως και τις 13 Αυγούστη μαζί με τις Σερβία, Λετονία και Πολωνία.

Εθνική Κορασίδων

Στον Δ' Όμιλο, μαζί με Ισπανία, Βέλγιο και Σλοβενία τοποθετήθηκε η Εθνική Κορασίδων, που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, στη Σμύρνη από τις 11 μέχρι τις 19 Αυγούστου.

Εθνική Νέων Γυναικών

Η Εθνική Νέων Γυναικών θα αγωνιστεί στον Β' Όμιλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β' Κατηγορίας στην Κραϊόβα (28 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου) μαζί με την οικοδέσποινα Ρουμανία και τις Ιρλανδία, Γεωργία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News