Ο Νίκος Τούλης θα μπορούσε να γίνει και ένας κορυφαίος δημοσιογράφος...

Μπάσκετ
Ο Νίκος Τούλης θα μπορούσε να γίνει και ένας κορυφαίος δημοσιογράφος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη μέρα η σημερινή, πολύ δύσκολη! Και πως να αποχωριστείς έναν άνθρωπο που συχνά-πυκνά γινόταν "άνθρωπός σου" στη δουλειά αυτή! Νίκο Τούλη το κενό που αφήνεις είναι πολύ μεγάλο και σε κάποιους τομείς, ναι, θα είσαι αναντικατάστατος!

Ο κόουτς αλλά και πρώην αθλητής ήταν πάντα ο ιδανικός καλεσμένος για τους δημοσιογράφους που κάνουν αθλητικό ρεπορτάζ! Βλέπετε ήταν απίστευτα οργανωτικός, παρακολουθούσε ο, τιδήποτε αθλητικό σε οποιαδήποτε ώρα-φυσικά και μέχρι τα ξημερώματα-ενώ μπορούσε να έχει συμμετοχή σε οποιαδήποτε συζήτηση που αφορούσε από ποδόσφαιρο και βόλεϊ μέχρι τα ατομικά αθλήματα! Τι κι αν ήταν μπασκετικός! Ο Νίκος Τούλης δεν ήταν άνθρωπος του μπάσκετ αλλά ολόκληρου του αθλητισμού και αν ήθελε θα μπορούσε να γίνει και κορυφαίος αθλητικός συντάκτης.

Φανταστείτε τον π.χ. στο ραδιόφωνο με αυτή τη στεντόρεια, δυνατή φωνή που δυστυχώς δεν θα ακούσουμε ξανά!

Αναφορικά με το αρχείο του εκεί μπορούσε να τον ανταγωνιστεί μόνο ο επιστήθιος φίλος του Μιχάλης Δασκαλάκης ενώ ο ίδιος ο κόουτς Τούλης που ανά πάσα στιγμή μπορούσε να βρει τι έγινε και σε ποιο λεπτό σε...αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος είχε πρώτο και καλύτερο θαυμαστή της νοοτροπίας του τον Σωτήρη Συνάνη με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα για πολλά χρόνια!

Δεν θα σε ξεχάσουμε Νίκο Τούλη, δεν γίνεται να σε ξεχάσουμε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News