default-image

Ολόκληρο το αθλητικό Ηράκλειο και όχι μόνο στο "τελευταίο αντίο" για τον Νίκο Τούλη...

Μπάσκετ
Ολόκληρο το αθλητικό Ηράκλειο και όχι μόνο στο "τελευταίο αντίο" για τον Νίκο Τούλη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολόκληρο το αθλητικό Ηράκλειο και όχι μόνο βρέθηκε σήμερα στον Ι.Ν. του Αγίου Τίτου για το "τελευταίο αντίο" στον Νίκο Τούλη. Όλοι έσπευσαν να δώσουν κουράγιο στην οικογένειά του με την σύζυγο του και την κόρη του να έχουν κοντά τους όλους τους ανθρώπους που συνδέθηκαν με τον κόουτς. Και όλοι ήθελαν να πουν δύο κουβέντες για τον άνθρωπο κυρίως Νίκο Τούλη. Πολλοί ακολούθησαν μέχρι το Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου με συνάντηση στα μισά της διαδρομής, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως...

Ο Νίκος Τούλης, ένας άνθρωπος που επηρέασε όσο λίγοι το μπάσκετ στην Κρήτη από την θέση του προποντή και του παράγοντα, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Υπήρξε μορφή για το κρητικό μπάσκετ, αθλητής ποιότητας, αλλά καταξιώθηκε σαν προπονητής. Έδωσε δείγματα γραφής με τη ΓΕΗ του Μιχάλη Δασκαλάκη ενώ το αποκορύφωμα ήταν η ξέφρενη πορεία του Ηρακλείου από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι την Α1 στα μέσα της δεκαετίας του 90', στην πιο φωτεινή στιγμή στην ιστορία της ομάδας. Ακολούθως, πέρασε από την θέση του μάνατζερ της ομάδας.

Ο Νίκος Τούλης τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (ΣΒΕΚΗ), όντας ένας από τους ηγέτες αυτής της προσπάθειας.

Θα σε αναζητούμε στο κέντρο του Ηρακλείου (μας), θα αναζητούμε και αυτή τη χαρακτηριστική, δυνατή, φωνή σου!! Θα μας λείψεις κόουτς...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News