Νέα νίκη για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο επί του Αμαρουσίου

Μπάσκετ
Νέα νίκη για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο επί του Αμαρουσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φίλοι του μπάσκετ κατέκλυσαν το κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού…

Την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, πέτυχε το ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επικρατώντας 72-24 του Αμαρουσίου. Οι φίλοι του μπάσκετ κατέκλεισαν το κλειστό της Αλικαρνασσού, δίνοντας ώθηση στο συγκρότημα της Ειρήνης Κυριακούδη.

«Όσο καλή και αν ήταν η εικόνα της ομάδας, αυτό που μας άφησε τα μεγαλύτερα χαμόγελα μετά το τέλος του αγώνα, ήταν η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου , σε ένα σχεδόν γεμάτο Μελίνα Μερκούρη! Η παρουσία των φίλων της ομάδας και του αθλήματος, ήταν σίγουρα εκείνη που έκλεψε την παράσταση, τουλάχιστον για όλους όσους αγωνίστηκαν και δουλέψαν για την προετοιμασία του αγώνα. Θεωρούμε ότι ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ προς όλους όσους παρευρέθηκαν ,είναι ΜΙΚΡΟ μπροστά στην χαρά που μας γέμισε η εικόνα αυτής της γεμάτης κερκίδας. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να σας δίνουμε λόγους να συναντιόμαστε συχνά!», τονίζουν στον ΑΣΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 20-2,22-9, 12-7, 18-6.

ΑΣΚΑ Μαρούσι (Παπαϊωάννου-Θέος) : Τσαουσίδης 9, Φερέτος, Μάλτζη, Καλτσή, Μίνα 6, Μιχαλόπουλος, Θανάση 7(1), Ατζολιδάκης 2

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Κυριακούδη) : Χατζηδάκης 16, Χουρδάκης, Γαστεράτος , Καφούσης , Μαράκης, Σέβτσοβ 14, Παπαδάκης 14, Σταματάκης 14, Στυλιανακάκης 6, Τζωρμπατζάκης, Κοκκινάκης 2, Ψαράκης 6.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο αρχηγός Μανώλης Στυλιανακάκης παρέδωσε τη νέα φανέλα της ομάδας στον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύχρονη στήριξή της καθώς και την αγορά τριών αγωνιστικών αμαξιδίων για τη φετινή σεζόν. Το παρόν έδωσε στον αγώνα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Από τον ΑΣΚΑ ευχαριστούν την ομάδα διασωστών EpiDrasis Volunteer που ήταν στο γήπεδο !

Photos : Stefanos Paterakis

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News