Ξεπερνώντας γρήγορα την κάκιστη εικόνα των πρώτων 6 λεπτών και παρά τον τραυματισμό του Σλούκα που αποχώρησε στο 1ο μέρος με πρόβλημα στη μέση, ο Ολυμπιακός πέτυχε μία επαγγελματική νίκη, που τον κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague. H μεγάλη βραδιά του Βεζένκοβ (23π.), τα ριμπάουντ απέναντι στην 3η στην EL (+5 με πρώτο τον Λαρεντζάκη με 9) και η εξαιρετική δημιουργία (12 από τις 26 ασίστ ο Γουόκαπ), ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας του.
Ο Σάσα Βεζένκοβ (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ) έκανε τα δικά του, ο Τόμας Γουόκαπ (9 πόντοι, 12 ασίστ) κουβάλησε τον Ολυμπιακό από το "1" και ο Σακίλ ΜακΚίσικ (13 πόντοι) ήταν "εκεί" για να ξεσηκώσει το ΣΕΦ, όποτε χρειαζόταν.
Όσο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ; Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν τα έκανε μαντάρα κατά βάση (14 πόντοι με 4/16 σουτ, 8 ασίστ για 6 λάθη), με τον Ρόμαν Σόρκιν (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να παλεύει, αλλά να μην είναι αρκετός.
Σχόλια