default-image

Πρόσκληση εθελοντών για το Final-8 του Κυπέλλου

Μπάσκετ
Πρόσκληση εθελοντών για το Final-8 του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοργάνωση θα γίνει στα "Αοράκια" 16-19 Φεβρουαρίου...

Πρόσκληση σε όσους θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά στο Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια» 16 με 19 Φεβρουαρίου, απευθύνει η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωση της. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, και οι εθελοντές αποκτούν πολύτιμη εμπειρία με την ενεργό συμμετοχή τους.Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν, όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή ως εθελοντές στο Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών Ελλάδας που θα διεξαχθεί από 16 έως και 19/2/23, στο Ηράκλειο, συμπληρώνοντας την αίτηση στο σύνδεσμο : https://forms.gle/CwWWQA7t3cAVkJAU9

Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν ως: Α) εθελοντές γηπέδων (άνω των 15 ετών). Β) εθελοντές παιδικής κερκίδας . Γ) εθελοντές ταξιθέτες ενώ παράλληλα θα τους δοθούν: διαπίστευση, αθλητική περιβολή και βεβαίωση συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News