Μετράει αντίστροφα ο Αντετοκούνμπο για την επάνοδο στη δράση

Μπάσκετ
Μετράει αντίστροφα ο Αντετοκούνμπο για την επάνοδο στη δράση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει χάσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια των Μπακς, όμως είναι στην τελική ευθεία για την επάνοδο στη δράση.

Οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο υποχωρούν και όπως τόνισε ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ σύντομα θα είναι ξανά στα παρκέ.

«Σύντομα θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν ακόμα πράγματα στα οποία δουλεύει, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της προπόνησης και του παιχνιδιού. Στον κόσμο μας νομίζω ότι ο παίκτης έχει την τελική, τελική απόφαση, είτε είναι ο Γιάννης είτε ένας πρωτάρης. Είναι πώς νιώθουν τα παιδιά και τελικά εάν είναι έτοιμοι. Είτε είναι η ομάδα μας είτε οποιαδήποτε ομάδα, ο παίκτης τελικά, νομίζω, έχει τη μεγαλύτερη αίσθηση για το πού είναι και πόσο έτοιμος είναι. Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος που αφιερώνει με φυσιοθεραπευτές, με όλη την ομάδα υποστήριξης είναι σημαντικός. Υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία και μαζί παίρνουμε αποφάσεις», ανέφερε ο κόουτς «Μπαντ».

Ο 28χρονος έχασε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από 15-23 Δεκεμβρίου την περασμένη σεζόν, ενώ βρισκόταν στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που έχασε τα πολλά παιχνίδια του λόγω τραυματισμού ήταν από τις 3-14 Απριλίου 2021 με διάστρεμμα αριστερού γόνατος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News