Συνάντηση την Τρίτη για το Εργασιακό τουρνουά μπάσκετ

Μπάσκετ
Συνάντηση την Τρίτη για το Εργασιακό τουρνουά μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινάει το Φεβρουάριο με τη συμμετοχή 60 ομάδων και περισσότερων των 1000 αθλητών-εργαζομένων…

Για την προσεχή Τρίτη (19:30), στο Παγκρήτιο Στάδιο (Αίθουσα Τύπου, πρόσβαση από δυτική πλευρά του γηπέδου και είσοδο δίπλα από τη Θύρα 1) έχει οριστεί η συνάντηση των φορέων, από το Δήμο Ηρακλείου και το αθλητικό τμήμα του ΔΟΠΑΦΜΑ, αναφορικά με το τουρνουά εργαζομένων μπάσκετ, που έχει ενταχθεί στο ετήσιο καλεντάρι του 2023.

Στη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία όλων των παραγόντων του Τουρνουά που έχουν προσκληθεί (φορείς, ομάδες, ιατροί, διαιτητές, κριτές, διαχειριστές γηπέδων, δημοσιογράφοι, στελέχη του Δ.Η. και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, κα) θα παρατεθούν ένας απολογισμός για την περασμένη χρονιά και οι σκέψεις καθώς και ο προγραμματισμός της εφετινής σαιζόν. Όλοι οι παρευρισκόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις, τους τυχόν προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

Όπως τονίζεται, στόχος του Δήμου Ηρακλείου είναι η συνεχής βελτίωση των αθλητικών δράσεων που πραγματοποιούνται υπό την ευθύνη του, γεγονός που μπορεί να προκύψει μέσα από τη διαχρονικά άριστη συνεργασία όλων. Το τουρνουά αυτό είναι από τα μεγαλύτερα εργασιακά τουρνουά που διοργανώνονται από Ο.Τ.Α στη χώρα μας.

Θα διεξαχθούν 330 αγώνες και προβλέπεται να συμμετέχουν 60 ομάδες εργαζομένων με 1.000 αθλητές –εργαζόμενους.Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας,με ιατρική επίβλεψη και με επίσημους διαιτητές και κριτές .

Γίνεται γνωστό στις ενδιαφερόμενες ομάδες εργαζομένων-φορέων ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει Φεβρουάριο 2023.

Δηλώσεις και καταστάσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι 30 Ιανουαρίου 2023.

Σημείο κατάθεσης τα γραφεία του τμήματος αθλητισμού του .Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. στο Δ.Α.Π.Κ.Η. (κλειστό Πατελών)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News