Ανανέωσε με τον Βεζένκοβ ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Ανανέωσε με τον Βεζένκοβ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξημένες αποδοχές για τον 27χρονο αθλητή που υπέγραψε για τα επόμενα 2,5 χρόνια...

Τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2,5 χρόνια τουλάχιστον θα συνεχίσει να φοράει ο Σάσα Βεζένκοβ! Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έφτασε σε συμφωνία με τον 27χρονο για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2025. Το παλιό συμβόλαιο του παίκτη έληγε το 2024. Στο νέο γίνει αναπροσαρμογή-αύξηση στις αποδοχές του, ενώ υπάρχει, πλέον, μεγαλύτερο buyout για το NBA.

"Ξεκίνησε ως ευκαιρία. Γρήγορα έγινε σπίτι μου και τώρα μπορεί να θεωρηθεί κομμάτι μου και το μέρος που ανήκω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο τον οργανισμό για την εμπιστοσύνη.

Ειδικές ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που είναι πάντα δίπλα μου και μου δίνουν ώθηση. Ακόμα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας", σημείωσε ο Βεζένκοβ.

Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ είναι… εντυπωσιακός, έχοντας 19,2 πόντους, 7,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,3 κλεψίματα στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Basket League μετράει 17,2 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News