Επιτυχημένο το Παγκρήτιο Σεμινάριο Κριτών μπάσκετ

Μπάσκετ
Επιτυχημένο το Παγκρήτιο Σεμινάριο Κριτών μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ συγχαίρει του διοργανωτές…

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συγχαίρουν τους διοργανωτές για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Παγκρήτιου Σεμιναρίου Κριτών.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. για την άριστη διοργάνωση του 7ου Παγκρήτιου Σεμιναρίου Κριτών Καλαθοσφαίρισης, το οποίο έλαβε χώρα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Center.

Έγινε ανάλυση των κανονισμών και επεξήγηση του εγχειριδίου της FIBA για το τραπέζι της γραμματείας με εισηγητές την κα Τάνια Μερίκα και τον κο Τάσο Αναστασόπουλο, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής αντίστοιχα. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την παρουσία όλων των τοπικών φορέων και του Προέδρου μας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης των επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Ο Σύνδεσμός μας θα βρίσκεται πάντα συμπαραστάτης στο Σύνδεσμο των Κριτών, αποδεικνύοντας ότι η συνεργασία μας είναι αυτή που αρμόζει στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News